2021-03-25 07:54:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Mutass példát bölcsességeddel!

Napi horoszkóp március 25-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az Oroszlán jegyében jár. A napi horoszkóp szerint érdemes ma a szerelmi ügyekre, a magánéletre fókuszálni, igaz, másra nem is nagyon tudsz, mert folyton elkalandoznak a gondolataid… Ha szingli vagy, a flörtök gyorsan elmélyülhetnek!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ne engedd, hogy a hullámok összecsapjanak a fejed fölött. Akkor is tedd a dolgodat, ha úgy érzed, per pillanat reménytelen az ügy. Ez igaz az üzleti életben éppúgy, mint a családi kapcsolatok terén. Most azon múlik ugyanis minden, mennyire hiszel benne!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma a szokásosnál jobban forog az agyad: mindent meg tudsz oldani, ami eddig nehézséget okozott, amibe beletörött a bicskád. Szellemi képességeidet használd ki: tegyél többet, mint amit elterveztél reggel! Legyél kreatív!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai napon hatalmába keríthet az alkotási vágy. Szinte vibrálsz, erősnek és aktívnak érzed magadat. Új kihívásokkal is szembe bírsz most nézni: talán valami egészen újat is alkothatsz. A szépérzékedet is jól hasznosíthatod ma.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Habár nem te vagy a konfliktusok előidézője a mai napon, mégis te lehetsz az, aki el tudod simítani azokat. Most, úgy látszik, csak az Oroszlán jegyűek képesek megőrizni a hidegvérüket. Mutass példát bölcsességeddel!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az utóbbi időben úrrá lett rajtad valamiféle fásultság, de a mai napon sikerül végre jobb passzba kerülnöd. Újra friss erőt érzel áramolni, nemcsak az ereidben, de a gondolataidban is. Más lesz minden, de nem rosszabb, sőt!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valaki megpróbál uralkodni felett, és ez folyton folyvást veszekedéseket okoz, megmérgezi a családi életedet. Gondold végig, fontos-e, hogy örökké ellenállj. A helyzet kulcsa a te kezedben van.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Gondolkodásod, az életről, a világról alkotott elképzelésed mostanában sok pozitív átalakuláson ment keresztül. De még mindig hoz új tapasztalatokat a sorsod. Sok a tanulnivalód, de mindez a hasznodra válik, örülj neki!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Rád nem jellemző módon kissé szorongóvá váltál az utóbbi napokban. Túl sok a bizonytalanság... De mint mindig, még most is megvan a képességed arra, hogy vesztes helyzeteket nyertesre fordíts.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a vakmerő Oroszlán jegyében jár, de te azért legyél továbbra is megfontolt! Sem a magánéletedben, sem a munka frontján nem jó ötlet most kockázatokat vállalni, hagyj időt a dolgoknak arra, hogy maguktól kiforrjanak.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A környezetedet, az emberi kapcsolataidat csak akkor tudod jó irányba vezetni, ha tisztában vagy saját magaddal is. A lehetőségeiddel és értékeiddel éppúgy, mint a hibáiddal és a korlátaiddal. A szembenézés ma szükséges, ha fájó is.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Egészen új, izgalmasnak ígérkező élethelyzetbe hozhat a sors. Ne reagálj a szokott módon. Most a rutinod, legyél eddig ebben bármily sikeres, nem fog segíteni. Hallgass inkább a szívedre, az legyen cselekedeteid vezérlője most!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: